Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Sims 3 po kliknięciu graj launcher się zamyka.

emilisska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem wygląda nastepujaco;

Mam oryginalne TS3 i kilka dodatkow (też oryginalnych) i chciałam ostatnio sobie zagrać, ale po wejściu w launcher i kliknieciu graj, launcher się zamyka i nic się nie dzieje. W menedżerze zadań po kliknięciu 'graj' proces jest tylko przez jakąś sekundę, potem znika. Próbowałam reinstalować grę, ale to nic nie dało. Jakieś rady?

Opublikowano

A czy sama podstawka Ci działa? Próbowałaś zainstalować tylko podstawę, a później kolejno dodatki, sprawdzając, z którym jest problem?

Może powinnaś spróbować włączyć grę przez plik TS3 w folderze Bin z grą, a nie przez launcher.

Przed ponowną instalacją gry sprawdź też, czy Twój system nie wymaga aktualizacji.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Tak, próbowałam z samą podstawką i nie działa. I co do tego z aktualizacją, to jej nie wymaga

I co do sterowników, to są kompatybilne z grą raczej, bo kilka dni temu normalnie grałam.

Opublikowano

Sprawdzę to.

Przeinstalowałam kolejny raz dodatki i podstawkę i już po kliknięciu graj w launcherze gra się odpala, ale jest czarny ekran i po chwili wyskakuje "Program Sims 3 przestał działać"

/Edit:

Sprawdziłam to, ale pojawia mi się taki komunikat:

http://imgur.com/AAvqBd2

Opublikowano

Jak działało, to zrób formata -_- Przeinstalowanie gry w tym momencie mało da 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wychodzi na to, że aktualizowalaś podstawę, ale nie dodatki. Jeśli masz oryginalną wersję gry, poszukaj aktualizacji do najpóźniej wydanego dodatku. Wbrew pozorom podstawa i dodatki nie idą w parze, aktualizacja, która się pojawia w lewym dolnym rogu launchera to wersja aktualizacji podstawy, nie dodatków (dodatki jedynie wprowadzają minimalne modyfikacje, dlatego numer ulega zmianie z każdym nowym dodatkiem).

Qui est le prochain?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak działało, to zrób formata -_- Przeinstalowanie gry w tym momencie mało da

Dla jednej gry? Po cholerę?

Topic:

Prawdopodobnie masz piracką wersję gry i po prostu się do tego nie przyznajesz. Proponuję wgrać cracka do wersji 1.67, lub jeżeli masz oryginalną grę zainstalować patch 1.67. Jest on dostępny chyba na stronie The Sims 3, albo w zewnętrznych źródłach informacji.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...